Search
Close this search box.

JAPONÈS
INTERMEDI 1.1a

Nivell 5 –B1.1a–

SOBRE EL CURS DE JAPONÈS INTERMEDI 1.1a (—B1.1a—)

El japonès intermedi B1.1a és el primer curs de nivell 100% intermedi en l’estudi del japonès.

En aquest curs es realitza ja una introducció a la gramàtica avançada: llenguatge honorífic, estructures gramaticals i connectors complementaris, terminacions de matís de tota mena.

També veiem una introducció a estratègies comunicatives avançades, entre les quals la interacció activa amb un interlocutor per a sol·licitar aclariments o inferir el significat d’elements desconeguts.

En aquest curs es treballen les competències orals tant de conversa com d’exposicions orals ja d’una certa extensió en classe.

Per a la pràctica de japonès real, es treballen textos adaptats com els de Marugoto i els de NHK Easy News i altres mitjans de comunicació japonesos per a estrangers, com a fonts primàries japoneses per a japonesos.

Gràcies al programa propi Daruma no michi, que fomenta l’estudi sistemàtic dels kanji mitjançant la ludificació, s’arriba a dominar un mínim de 470 kanji.

Donada la gran extensió del temari del llibre de referència en aquest nivell, en aquest curs es realitza aproximadament la primera meitat dels temes; la segona meitat del llibre es completa en el següent curs, B.1.1b, en el qual els estudiants adquireixen la competència suficient per a aprovar amb soltesa el nivell N3 de l’Examen Oficial de Llengua Japonesa i se situen ja en un nivell upper-intermediate.

Llibre de referència: Marugoto Pre-Intermediate (B1.1) Rikai.

Aquest curs és per a tu si

CONTINGUTS DEL CURS

Verbs en forma honorífica (verbs específics per a l’honorífic sonkeigo i forma o-ni narimasu); perífrasi d’inici d’activitat (-hajimeru); oracions nominals; expressió de desitjos i anhels (-ba to omotte iru; –to ii na)

Expressió d’impressions i especulacions (-mitai da, –deshôka), de sol·licitud d’explicacions per a realitzar un procés (pronom interrogatiu + -ba ii) i de la continuació d’accions mitjançant l’arrel verbal; ordenació d’accions en el temps (-ta ato, –te oku); diferenciació de verbs transitius i intransitius; expressió d’inici del canvi d’estat durant un procés (-te kuru)

Verbs en forma causativa, causativa passiva i causativa per a formular precs i peticions (-sasete kudasai); expressió de realització ocasional d’accions (-koto ga aru); exposició d’exemples representatius d’una llista (-wo hajime), d’impressions (maru de -no yô da) i de preguntes retòriques (-ka naa)

Verbs en forma honorífica (verbs específics per a l’honorífic kenjôgo i forma o-/go- –itashimasu, forma o-/go- –itadaku, forma –te orimasu); expressió de precs i sol·licituds formals (-te itadakemasuka, –te itadakemasenka); expressions predicatives formals (-ni narimasu i –de gozaimasu)

Estil indirecte (-rashii, -tte, –yô da); perífrasi per a la indicació de fets que ocorren de manera espontània o involuntària (-koto ni naru) i de manera conscient i voluntària (-koto ni suru); confirmació de dades incertes amb l’interlocutor (-dakke); adverbi bakari; expressió de desitjos i voluntats de terceres persones (-tagaru); verbs en forma honorífica (o-/go- -kudasai)

Calendari

La sensei del curs: Nozomi Kobayashi

Llicenciada en Serveis Socials per l’Universitat de Toyo (Japó). Postgrau en Educació Secundària i Institut per la mateixa universitat i en Educació Infantil per l’Universidad de Meisei (Japó). Va treballar 8 anys com a professora d’Educació Primària a Japó, específicament en la ensenyança de llengua japonesa, i també 6 anys com a professora de japonès en vàries acadèmies.

Es una sensei proactiva i amb un gran interès en l’ensenyança. Optimista, responsable i amb ganes d’ensenyar la seva llengua al món. Al llarg de la seva experiència com a professora, així com d’estudiant d’espanyol, ha adquirit una visió analítica i objectiva en quant a la planificació i organització de lliçons educatives.

TOT EL QUE HAS DE SABER

FORMAT

Curs online sincrònic

Sessions de classe a través de Zoom. El curs també disposa d'un Moodle on la sensei compartirà materials, continguts, tasques...

HORARI

Dimecres i divendres
19.00 a 20.30h

El primer dia de classe és el 18/09/2024 i la durada total del curs és de 90 hores.

LLIBRE

Marugoto Pre-Intermediate (B1.1) Rikai

I una gran varietat de continguts i materials extra que compartirà la sensei. Llibre no inclòs en el preu del curs.

PREU

320€ per trimestre o 864€ tot el curs

El preu és de 960€ en 3 pagaments, 320€ per trimestre. Però si pagues el curs sencer en un sol pagament al setembre, tindràs un 10% de dte.

INSCRIU-TE!