Search
Close this search box.

JAPONÈS
INTERMEDI 1.1b

Nivell 6 –B1.1b–

SOBRE EL CURS DE JAPONÈS INTERMEDI 1.1b (—B1.1b—)

El japonès intermedi B1.1b és el segon curs de nivell intermedi de japonès que et porta fins al nivell superior en l’estudi del japonès.

En aquest curs es realitza ja una introducció a la gramàtica avançada: llenguatge honorífic, estructures gramaticals i connectors complementaris, terminacions de matís de tota mena.

També veiem una introducció a estratègies comunicatives avançades, entre les quals la interacció activa amb un interlocutor per a sol·licitar aclariments o inferir el significat d’elements desconeguts.

En aquest curs es treballen les competències orals tant de conversa com d’exposicions orals ja d’una certa extensió en classe.

Per a la pràctica de japonès real, es treballen textos adaptats com els de Marugoto i els de NHK Easy News i altres mitjans de comunicació japonesos per a estrangers, com a fonts primàries japoneses per a japonesos.

Mitjançant el programa propi Daruma no michi, que fomenta l’estudi sistemàtic dels kanji mitjançant la ludificació, s’arriba a dominar un mínim de 584 kanji.

En aquest curs s’acaben els temes pendents del llibre de referència. En completar-ho, els estudiants adquireixen la competència suficient per a aprovar el nivell N3 de l’Examen Oficial de Llengua Japonesa i se situen ja en un nivell upper-intermediate.

Llibre de referència: Marugoto Pre-Intermediate (B1.1) Rikai.

Aquest curs és per a tu si

Continguts del curs

Verbs en forma causativa, causativa passiva i causativa per a formular precs i peticions (-sasete kudasai); expressió de realització ocasional d’accions (-koto ga aru); exposició d’exemples representatius d’una llista (-wo hajime), d’impressions (maru de -no yô da) i de preguntes retòriques (-ka naa)

Verbs en forma honorífica (verbs específics per a l’honorífic kenjôgo i forma o-/go- –itashimasu, forma o-/go- –itadaku, forma –te orimasu); expressió de precs i sol·licituds formals (-te itadakemasuka, –te itadakemasenka); expressions predicatives formals (-ni narimasu i –de gozaimasu)

Estil indirecte (-rashii, -tte, –yô da); perífrasi per a la indicació de fets que ocorren de manera espontània o involuntària (-koto ni naru) i de manera conscient i voluntària (-koto ni suru); confirmació de dades incertes amb l’interlocutor (-dakke); adverbi bakari; expressió de desitjos i voluntats de terceres persones (-tagaru); verbs en forma honorífica (o-/go- -kudasai)

Calendari

el sensei del curs: Pol Roca

Llicenciat en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb estudis especialitzats en llengua i cultura japoneses a la Universitat de Ciències de l’Educació de Nara (Nara Kyôiku Daigaku).

La seva carrera professional ha estat sempre relacionada amb el Japó i la traducció. És traductor de manga i anime a Daruma S.L. i coordinador del departament de japonès i professor a Espai Daruma.

Ha treballat en localització de videojocs a Nintendo i com a traductor tècnic a la multinacional Hitachi. També ha treballat en el Manga Barcelona i actualment combina la seva labor a Espai Daruma amb la coordinació de relacions internacionals de WCS Inc., l’organitzador del festival de cosplay World Cosplay Summit en Nagoya.

Políglota apassionat per tots els idiomes, també ha ensenyat espanyol a japonesos i continua formant-se en llengües de totes les famílies, ja siguin germàniques, eslaves o semíticas. Les seves classes són desenfadades però, ull! Sempre en japonès, amb activitats sorpresa i… molts, molts kanji. Ningú els ensenya millor que ell.

TOT EL QUE HAS DE SABER

FORMAT

Curs online sincrònic

Sessions de classe a través de Zoom. El curs també disposa d'un Moodle on el sensei compartirà materials, continguts, tasques...

HORARI

Dimarts i dijous
19.00 a 20.30h

El primer dia de classe és el 17/09/2024 i la durada total del curs és de 90 hores.

LLIBRE

Marugoto Pre-Intermediate (B1.1) Rikai

I una gran varietat de continguts i materials extra que compartirà el sensei. Llibre no inclòs en el preu del curs.

PREU

320€ per trimestre o 864€ tot el curs

El preu és de 960€ en 3 pagaments, 320€ per trimestre. Però si pagues el curs sencer en un sol pagament al setembre, tindràs un 10% de dte.

INSCRIU-TE!