Search
Close this search box.

CURSOS
ONLINE DE
CULTURA JAPONESA

Per què aprendre sobre cultura japonesa?

Perquè et dediques o aspires a dedicar-te a la traducció, la mediació, les relacions internacionals, la promoció cultural, el comerç internacional i altres disciplines vinculades al Japó i Àsia Oriental.

Perquè vols comprendre la realitat japonesa amb rigor i profunditat més enllà del segell “modernitat i tradició”. I vols aprendre amb els millors: investigadors especialitzats en cadascun dels molts aspectes de la història, societat, pensament, art i tecnologia japonesos que poden captar el nostre interès.

I perquè més enllà de l’exotisme i l’anècdota, la clau per a bastir ponts entre maneres de veure el món diferents és conèixer-les a fons i saber transmetre la seva essència. És trobar els punts en comú que serviran com a vincle i imant per a l’acostament.

Per què a Espai Daruma?

DOS FORMATS PER A DESCOBRIR LA CULTURA JAPONESA

Cursos online a demanda

Espai Daruma on Demand és un pas més cap a la flexibilitat de l’oferta divulgativa, la millor forma per a accedir a cursos d’alta qualitat en línia, en la comoditat de casa teva i al teu ritme.

Des de cursos genèrics fins a especialitzats en història, màniga i anime, arts, economia i política, folklore i molt més: tens un ampli ventall d’opcions per a triar.

ESPAI DARUMA MONOGRÀFICS

Cursos online sincrònics

Espai Daruma Monogràfics et dona l’oportunitat de descobrir aspectes concrets de la cultura japonesa de manera sincrònica, en contacte directe amb el sensei i els companys.

Seminaris en línia formats per una o dues sessions. Un curs diferent cada mes i mig, amb els millors especialistes, i centrat en aspectes concrets de la cultura japonesa.