Search
Close this search box.
ropa en japonés

Vocabulari de roba en japonès

Has perdut les maletes i no tens roba per a posar-te al Japó? No et preocupis, nosaltres t’ensenyem algunes paraules clau de roba en japonès per a poder anar de compres!

L’aventura de comprar roba al Japó pot ser molt divertida i interessant! Aquí et donem una guia ràpida perquè puguis anar a buscar aquesta nova peça que et falta sense problemes. Prepara’t per a una immersió en el món de la moda japonesa i els termes essencials per a triomfar a les botigues. I per a preguntar, per exemple, si alguna cosa és de la teva talla… (un detall important)

Ull! Si el que et falta són sabates, recorda que al Japó les talles van per centímetres de l’allargada del teu peu. Un 39 seria un 24.5, per exemple…

Amb aquest vocabulari de roba en japonès estaràs llest per a sortir de compres al Japó amb confiança i estil. Que gaudeixis de la teva experiència de compra i trobis la peça perfecta per a tu!

サイズ

saizu

Talla

下着

shitagi

Roba interior

fuku

Roba

アクセサリー

akusesarii

Joies

パンツ

pantsu

Pantalons

Tシャツ

ti shatsu

Camiseta

試着

shichaku

Emprovar-se

セール

sēru

Rebaixes

Vols saber com utilitzar aquestes paraules? El vocabulari clau sempre s’interioritza molt millor en context. Vegem alguns exemples:

これを試着してもいいですか。
kore o shichaku shitemo ii desukau
Puc emprovar-me això (aquesta peça)?

サイズを間違えた!
saizu o machigaeta!
M’he equivocat amb la talla!

新しい下着を買いました。
atarashii shitagi o kaimashita
Vaig comprar roba interior nova.

セールはいつまでですか。
sēru wa itsumade desu ka
Fins quan són les rebaixes?